Vestuvės – tai meilės įprasminimo šventė, kuria švenčiama santuokos pradžia. Daugeliui žmonių tai yra svarbiausia gyvenimo šventė, todėl visi norime tą dieną padaryti ypatingą, tiesiog tobulą. Planuojant vestuves svarbu apgalvoti daugybę smulkmenų: nuo šventės vietos iki dovanėlių vestuvių svečiamsPartypanda.lt el. parduotuvėje rasite didelį v...

Vestuvės – tai meilės įprasminimo šventė, kuria švenčiama santuokos pradžia. Daugeliui žmonių tai yra svarbiausia gyvenimo šventė, todėl visi norime tą dieną padaryti ypatingą, tiesiog tobulą. Planuojant vestuves svarbu apgalvoti daugybę smulkmenų: nuo šventės vietos iki dovanėlių vestuvių svečiamsPartypanda.lt el. parduotuvėje rasite didelį vestuvinių dekoracijų pasirinkimą: nuostabūs stikliniai indai saldžiam stalui, jaunųjų taurės, dekoratyviniai narveliai, pagalvėlės vestuvių žiedams, vestuvių spauda (kvietimai, stalo kortelėsvestuvių laikraštis ir kt.), vestuvių dovanos, dovanėlės svečiams, vestuvių atributika.

Gražios vestuvės, kaip ir pats gyvenimas,susideda iš daugybės smulkmenų, kurios ir padaro jūsų šventę nepakartojamą. Nebijokite eksperimentuoti, o mes jums padėsime tai įgyvendinti. Galbūt sugalvojote vestuvių temą? Turime gausybę dekoracijų teminėms vestuvėms: paukštelių tema, Provansas, vintage. Dabar galite įsigyti įvairių smulkmenų, suteiksiančių jūsų šventei žavesio, nes pas mus rasite jų didelį pasirinkimą už prieinamą kainą!

Daugiau

Vestuvės 

Yra 251 prekės(-ių).

Subkategorijos

Vestuvių diplomai

Vestuvės įsimintina gyvenimo šventė, kurią norima paminėti kuo įspūdingiau ir linksmiau. Tam labai padeda įvairi vestuvinė atributika, ypač diplomai, nes tai suasmeninta šmaikšti dovana kiekvienam vestuvių svečiui ar jauniesiems.  Jeigu vestuvių diplomus įteiksite žaidimo forma, tuomet šventė bus tikrai smagesnė. Krikštynų diplomai  teikiami liudininkams, piršliams, pamergėms, pabroliams,  jauniesiems ar kiekvienam svečiui atskirai. Be to, tai bus puiki atminimo dovana kiekvienam šventės dalyviui!

Vestuvių laikraštis

Vestuvių laikraštis

 

Vestuvių laikraštis – nuotaikingas originalus informacinis leidinys, kuriame rasite informaciją apie jaunuosius, šeimyninį gyvenimą, meilę ir kt. Tai nuostabus šventės atributas ir puikus prisiminimas jauniesiems, tėveliams ir šventės svečiams. Kurkime originalią šventės atmosferą!

 

 

Vestuvių laikraštukų užsakymas:

1. Užsakymai pateikiami ir derinimai elektroniniu paštu info@partypanda.lt
2. Išsirinkite vestuivų laikraštuko temą.
3. Užpildykite užsakymo anketą, kurią rasite čia: Anketa. Atsiųskite mums informaciją bei nuotraukas, kurias norite patalpinti į laikraštuko maketą.

Atrinkite kokybiškas nuotraukas. Nuotraukų pavadinime nurodykite kur tėveliai, liudininkai, draugai, seneliai.
4. Iš pateiktos informacijos mes sudėliosime tekstus ir parinksime iliustracijas. Maketai yra ganėtinai individualūs, todėl nėra tipinių šablonų, kiekvienam darbui parenkami tekstai bei apipavidalinimas pagal asmeninius šeimos duomenis, šventės kaltininkų charakteristiką.
5. Padaryto maketo elektroninė versija siunčiama suderinti. Tik suderinus galutinį maketą, darbas atiduodamas spaudai.
6. Siunčiant savus tekstus bei pildant anketą būtina juos pateikti lietuviškais rašmenimis.
7. Taip pat galime atspausdinti Jūsų pačių sumaketuotus laikraštukus. Puslapių skaičius turi dalintis iš 4.
8. Nurodykite, kokiu būdu turi būti pristatytas užsakymas:
Atsiimsite patys adresu: K.Petrausko g. 26-111, Kaunas (prieš atvykstant suderinti atsiėmimo laiką).
Per kurjerį – 3,5 €, per Omniva paštomatus - 2,3 € (reikalingi duomenys – vardas pavardė, adresas, tel. nr., pašto kodas ar paštomato adresas).

Laikraštukai spausdinami ant 130 gsm kreidinio blizgaus popieriaus pasirinktinai: A3 formatu iš abiejų pusių, lenkiami pusiau ir, jeigu reikia, susegami.

Vestuvių laikraštukai pagaminami per 4-8 d.d. nuo maketo suderinimo ir sąskaitos apmokėjimo.

 

Maketo kaina:


4 psl. laikraštuko maketo paruošimas 10 €
8 psl. laikraštuko maketo paruošimas 15 €
12 psl. laikraštuko maketo paruošimas 20 €
16 psl. laikraštuko maketo paruošimas 25 €

 

1 vnt. spaudos kaina


4 puslapiai (2 lapai) – 2 €
8 puslapiai (4 lapai) – 4 €
12 puslapių (6 lapai) – 6 €
16 puslapių (8 lapai) – 8 €
20 puslapių (10 lapų) – 10 €

Stalo serviravimas ir...

Jeigu norite, kad jūsų šventė būtų iš ties įsimintina, nepamirškite pasirūpinti stalo dekoru. Svarbu ne tik tai, kuo pavaišinsite svečius, bet ir tai, ar malonu bus už stalo sėdėti.

Vestuvinio stalo puošimas gali tapti tikru iššūkiu, nes dažniausiai norima, kad stalas atitiktų šventės temą ar spalvą, būtų neperkrautas, elegantiškas: kaip ant stalo išdėlioti indus, kokias spalvas ir puošmenas pasirinkti, kur ir kokias žvakides statyti, o kur dar servetėlės, žvakėsstalo kortelės ir pan. Net ir neturėdami ypatingų žinių ar patirties su mūsų siūlomomis dekoracijomis stalą papuošite be vargo.

Mes siūlome platų stiklinių indų asortimentą: nuo papraščiausios stiklinės vazos iki ištaigingų, įmantrios formos stiklinių indų. Taip pat stalo puošimui panaudokite žavias servetėlėsžvakides su žvakėmis, pastatykite stalo korteles su svečių vardais, pabarstykite konfeti. Ir žinoma, nepamirškite vestuvinių jaunųjų taurių, nes tai yra vienas iš pagrindinių vestuvinio stalo simbolių.

Pirštų antspaudų...

Pirštų antspaudų svečių medis skirtas įsiamžinti vestuvių svečiams. Šventės svečiai priglaudžia savo pirštus prie rašalo pagalvėlės ir tada ant medžio šakų uždeda savo pirštų antspaudus, kurie atrodo tarsi medžio lapeliai. Po kiekvienu lapeliu svečias dar gali parašyti savo vardą, taip žinosite, kas dalyvavo jūsų šventėje. Tai kitokia svečių knygos atmaina. Po vestuvių svečių medį galima įrėminti arba, jeigu jis atspausdintas ant drobės su porėmiu, tiesiog pakabinti ant sienos -  taip jis taps ne tik puikus vestuvių dienos atsiminimas, bet ir graži namų puošmena.

puslapyje
Į krepšelį
Į krepšelį
Į krepšelį
Išpardavimas
Į krepšelį
€26.00
Išparduota
Į krepšelį
€5.00
Išparduota
Į krepšelį
€1.50
Išparduota
Į krepšelį
Į krepšelį
€8.00
Išparduota
Į krepšelį
€15.00
Išparduota
Į krepšelį
€16.00
Išparduota
Į krepšelį
Į krepšelį
€10.00
Išparduota
Į krepšelį
€24.00
Išparduota
Į krepšelį
€18.00
Išparduota
Į krepšelį
€22.00
Išparduota
Į krepšelį
Į krepšelį
Į krepšelį
€23.00
Išparduota
Į krepšelį
Į krepšelį
Į krepšelį
Į krepšelį
Į krepšelį
€9.00
Išparduota
Į krepšelį
€32.00
Išparduota
Į krepšelį
Į krepšelį
€12.00
Išparduota
Į krepšelį
€0.12
Išparduota
Į krepšelį
Į krepšelį
€16.00
Išparduota
Į krepšelį
€21.00
Išparduota
€6.00 €6.66
In Stock
Rodoma 1 - 200 iš 251 dalykų